TDS støtter nå TT i Oslo!

februar 3, 2023Etter ønske fra våre kunder har vi nå implementert støtte for TT kort i Oslo.
Oslo kommune har valgt Ruter som sammarbeidspartner for TT ordningen.
Ta kontakt med Oslo kommune for mer informasjon.

Nyhetsarkiv

excerpt-image

Nytt taksameter fra TDS

mars 15, 2022

Norges beste taksameterleverandør leverer Digitax F4+ til turformidlere og løyvehavere. F4 levers med Android app og webbasert baksystem, og passer perfekt for selskapsvogner og biler som betjener spot- og app markedet. Taksameteret er MID godkjent, og har alle nødvendige norske tillatelser. Dersom du er på jakt etter et rimelig, enkelt og robust taksameter, ta kontakt […]

Les mer
excerpt-image

TDS stiller på den europeiske taximessen!

mars 15, 2022

TDS stiller på den europeiske taximessen! Etter flere år med pandemi er det endelig taxi messe i Tyskland igjen! Nytt av året er at messa holdes i Essen, etter mange år i Köln. Transport Data Systems er selvfølgelig på plass, og ønsker velkommen til stand C6. Vi avholder tradisjonelle aktiviteter på kveldstid!   For mer […]

Les mer